HOW MUCH IS TOO MUCH?

Hiiiukan huonot kuvat kera muikean hymyn saavat nyt kelvata, sillä mä ajattelin näyttää teille miten siitä överiblingistä kaulakorusta sai todella helposti oikein mukiin mentävän kaverin. Se ei tarvinnut seurakseen kuin muutaman simppelin perusvaatteen ja korkean ponihännän. 

20.5


Bikertakki Seppälä/ Kaulakoru+balleriinat H&M/ T-paita Gina Tricot/ Laukku Zara/ 

Niin ja hei, tuon uuden hameen kirous on selvitetty. Mä olin pukenut sen viikko sitten maanantaina aivan vääränlaisen alusmekon kanssa, jonka seurauksena hameen oma alukangas kiri kokoajan ylös vyötärölle ja saattoi mut pienoisen hermoromahduksen partaalle. Ongelma selvisi yksinkertaisesti a) jättämällä alusmekon kotiin ja b) pukemalla hiukan ”karhea” pintaiset sukkikset hamosen alle. Jee, mulla on sittenkin täydellinen musta kellohame kesäksi. 

Nyt mä menen aloittamaan tämän viikon hiukan arkisemmin työvaatteissani ja koitan muistaa teitä taas illalla, jos koulutöideni ohelta ehdin. Vaai haluisko joku muu tehdä mun puolesta koulutyön huomiseksi aiheesta muodin historia? ;-) Hiton mielenkiintoinen aihe ja kysymykset, mutta mä olen keskittynyt aivan liikaa viime viikolla sosiaaliseen elämääni koulutehtävien sijaan. Hupsista.