Friday

Tänään piti olla ihan superipäivä. Mun piti mennä Helsinkiin ja käydä katsomassa ensiksi hiukan Monkin ja Weekdayn ensi syksyn mallistoja, koska en päässyt osallistumaan eilisille pressipäiville, tsekata ensimmäisten joukossa WDCH-paviljonki sekä käydä bilettämässä ensin Bläkissä Nespresson pippaloissa ja myöhemmin Namussa PopFashion Nightissa. Mutta mun seuralaiseni joutukin illaksi töihin. BUHUU! No sit mä suunnittelin että tästä on pakko tulla ihan paska päivä, joten mä siivoan. Vissiin. Mä olen nukkunut yli kaksitoista tuntia, löhöillyt kotona ja hiukan räpellellyt taas noiden vesivärien kanssa. Sen lisäksi tänään erityisen kivaa on ollut…

DSC06581-001

….myöhäinen aamupala sohvalla. Kivaa siitä teki mun uusi pikkukipponi, joka sai sisäänsä kiiviä. Tämä on muuten myös kuvatodistetta siskolleni, joka kysyi, että mitä näin pienestä kupista voi muka tarjoilla. No aamupalakiiviä totta kai ;-) 

DSC06626-001

DSC06641-001

…..mun uuden Cailap by bloggers-kaulakoruni ihailu. Katselin eilen Simpsoneita irtokarkkien ja pyjaman kanssa, kunnes Emmi lähetti mulle viestin olevansa Forssan ABC:llä. Excuse me? Mun oli pakko mennä todistamaan kyseistä tapahtumaa, joten heitin farkut päälle ja nahkatakin niskaani. Sen lisäksi että sain hengailla hetken ton Tissarin muijan kanssa, se lahjoi mua myös suunnittelemallaan kaulakorulla. Tämä on siis se kaveri, joka mun piti aikoinani saadakkin :-) 

Nyt mä hipaisen suihkuun ja ajattelin tehdä jotain villiä: käydä tsekkaamassa läpi Forssan vaatekaupat. En ole tehnyt moista aikoihin, joten tää on oikeastaan aika historiallista ;-)