ELEVEN

Että mä inhoan kaikenlaisia haasteita, mutta kosta mut haastoi Laura, niin en vaan voinut kieltäytyä. Siispä rustailin vastaukset yhteentoista neitosen keksimään kysymykseen, olkaappa hyvä:


01. Mikä on ilahduttanut sinua tänään?

Tänään oli ihan tuhottoman huono päivä kaikin puolin, mutta sanottaisiinko että: kaksi mekkoa, jotka löysin kirpputorilta, herkkupasta-annokseni ja aurinkoinen ilma, jonka johdosta oli kiva olla pihalla töissä. Sekä ehdottomasti se, kun olin kaupassa ja yritin salaa nuuhkia suihkugeeliä, jonka nimi oli Flower Explosion ja turautin vahingossa kamalan määrän sitä nenääni. Siellä mä sit hihitin hysteerisesti hyllyvälissä sieraimet täynnä kukka räjähdystä. 


02. Mitä sellaista teit eilen, mitä et aio tänään tehdä?

En aio tänä yönä iltana valvoa yli puolen yön tappelemassa bannerini kanssa, koska minä voitin jo, hohohoh. 


03. Kenen seurassa viimeksi kävelit & missä?

Viimeinen kävelyseuralaiseni taisi olla exäni Juho, joka saattoi mut ritalillisesti lauantaina baarista kotiin. Pakko muuten mainita, että olin maailman viisain nainen lauantaina, kun otin Converset narikkaan ja sain tassutella niillä kotiin kymmenen sentin korkojen sijasta. 


Downloads12


04. Mikä oli vuoden 2010 kohokohta?

Apua, pitäskö muistaa NOIN kauas? Ehkäää se kun valmistuin lukiosta tai se, kun muutin ensimmäistä kertaa omaan kotiin. Siihen mun pieneen, söpöön ja valkoiseen yksiööni. 


05. Mitä piirrettä arvostat muissa ihmisissä?

Aitoutta(en kestä sellaista läpinäkyvää esittämistä), rehellisyyttä(on ihan ok olla välillä mulkku, mutta se pitää myös myöntää), huumorintajua(en kestä ihmisiä, joille ei voi heittää läppää, koska ne ei tajua sitä. Kysehän ei ole siitä, ettäkö minulla olisi huono huumorintaju…) sekä luotettavuutta(en kestä ihmisiä, jotka eivät saavu sovittuun tapahtumaan tai juoruilevat asioitasi eteenpäin kuin mitäkin Seiskan lööppejä.) 


06. Mikä on lempipiirteesi itsessäsi?

Ehkä sanavalmius(välillä ihmettelen itsekkin, että mistä mä ne kaikki jutut oikein revin) tai päättäväisyys(miksi tahtoa jotain, jos ei ole valmis tekemään kaikkeansa sen eteen?). 

 

07. Jos sinun pitäisi vaihtaa radikaalisti tukkatyyliä, millainen uusi tyyli olisi?

Suora etutukka, parikymmentä senttiä omia hiuksia pidemmät pidennykset ja väriksi oranssihtavan punainen.En sano että se niinkään sopivisi mulle, mutta kuinka makeelta se kuulostaakaan.


08. Lempiviikonpäiväsi ja miksi?

Torstai. Jostain syystä oon silloin tehokkaimmillani esim. siivouksen ja kaupassa käynnin suhteen, viikonloppu on silloin kohta edessä, joten sitä kehtaa jo suunnitella sekä TV2&True Blood. Ohitan täysin ton viimeisen syyn säälittävyyden ja keskistyn unelmoimaan Alexanderista… 


Downloads11


09. Mitä luit viimeksi tietokoneen ulkopuolella?

Öh, Ruokapirkkaa. Kuulostapas syvälliseltä lueskella herkkusienireseptejä..


10. Luettele kolme rakkausjuttua tältä hetkeltä!

Sotkukiharat(tosin tää on ikuisuusrakkautta), jälleen kaapista kaivetut balleriinat ja näkkileipä savukalkkunalla ja kurkulla. 


11. Suurin haave tälle vuodelle?

Päästä Metropoliaan opiskelemaan ja muuttaa Helsinkiin. En tiedä mitä teen, jos tää ei toteudu, sillä olen täysin valmistautunut pakkaamaan kimpsuni, jotta voin lähteä elämään unelmieni tulevaisuutta. 


Ja koska kosto ei ole tänään suloinen, enkä minä jaksa keksiä kysymyksiä otan oikeuden olla haastamatta ketään. HAha! Nyt peiton alle koisimaan, unia :—)