DREAMING

Tää täällä haaveilee auringon innoittamana mehukkaista väreistä, yksinkertaisen upeasti leikatuista nahkalaukuista ja piristävistä printeistä. Olen joutunut pakon edestä hiukan säästelemään pennosiani tänä keväänä ja siitä syystä vaatehankinnatkin ovat jääneet todella vähäisiksi. Onneksi haaveileminen on ilmaista ja kummasti mieltä ruokkivaa. En edes koe enää sitä kamalaa kateutta siitä, etten omista kaikkea kaunista, mitä maa päällään kantaa. Onkoos musta tullut vanha ja viisas jo näin kakskymppisenä? ;–) 

Kuvakaappaukset22

Kummasta asusta te pidätte enemmän? 

Mä en osaa päättää. Tuollainen hiukan persikkainen vaaleanpunainen näyttää ihanalta, mutta en osaa kuvitella itseäni siinä. Mulla tosin olisi vaatekaapin perällä kirpparilta muutamia vuosia sitten löytynyt Benettonin jakku, joka on aika saman sävyinen kuin tuo kuvassa oleva. Pitäisköhän yrittää parittaa se tänä keväänä beigen pitsimekon ja nahkalaukun kanssa? :-) Alempi kollaasi puolestaan on täydellinen sekoitus tämän kevään trendejä. Merellinen värimaailma pöksyissä, kokovalkoista yläosassa ja simppeleitä leikkauksia, joita rakastan turhankin paljon. 

Nyt mä menen nukkumaan ja yritän unohtaa tämän päivän. Töissä oli niin hektistä, että musta tuntui välillä että mun pää poksahtaa. Onneksi sain sentään vain jyskyttävän päänsäryn ja tukevan ketutuksen. Jospa nukkumatilla olisi jotain ihme lääkettä mulle, unia!