Don’t ask me….

Hei naiset, nyt lopetatte tämän haastepostauskysymysärsytys-juttujen lähettelemisen! Mä vastailen vielä Iinan ja Noraan väsäilemiin kysymyksiin ja sit mä kyllä suljen tän salaisen arkkuni, ettei tää mun mystinen salaperäisyyteni(niiiin mikä?) kaikkoa kokonaan. 


DSC07063-001


1. Toinen/toiset nimesi? No Suvi Pauliina tässä morjesta.

2. Korvamatobiisi, jonka soiminen päässä on vaikein lopettaa? Näitä on kokoajan ihan liikaa, mutta mulla on soinut kaksi päivää taukoamatta pääkopassani Heli Kajon Jos mä kuolen nuorena. Olen myös rääkännyt lähellä olevia ja ottanut tehtäväkseni lurautella sulosointujani välillä muidenkin kuunneltavaksi. Sulla on Heli haastaja. 

3. Suosikkituoksusi koko maailmassa? Ai kamala kun vaikea. Puhtaat hiukset? 

4. Lapsuutesi toiveammatti? Halusin olla kokki tai sisustussuunnittelija. Ei mitään kummempia ammatteja nykyäänkään, vaikka tuohon kokkailuun mulla ei oikein rahkeita olekkaan :–D 

5. Noloin julkkisihastuksesi? HEhe, no ehkä toi Robert Pattinson, koska tunnen itseni niin teinitytöksi, kun sanon, että se on mun tuleva aviomies…..

6. Jos blogistasi tehtäisiin pilkka- tai parodiablogi, mikä sen nimi olisi? Mitä sä Iina kysyt näin vaikeita!!!! Pentele, kertokaa te mulle, jooko? 

7. Elämä ilman suklaata vai elämä ilman jäätelöä? Ilman jäätelöä hei totta kai, miksi tällaista edes kysytään? 

8. Piirroshahmo, jota muistutat eniten? Olen ehdottomasti Wagner, eli ihan hirvee sika. 

9. Maailman paras biisi? The Pierces-Secret

10. Kuumin suomalainen vastakkaisen sukupuolen edustaja? Helppo, Lauri Tilkanen.

11. Hokemasi? Tätäkin pitäisi varmaan kysyä joltain muulta, mutta esim. eilen kun olin Emmin kanssa kaupoilla taisin sanoa noin sata kertaa, että ”tää on ihan hirrrrveen kiva”.


DSC07066-001


1. Ketä halasit viimeksi ja miksi? Mun serkkua, kun se sai tietää, että se saa ylioppilaslakin muutaman viikon päästä. Jeee, onnea Milla! 

2. Valitsetko mielummin paljon kavereita vai vain muutaman ystävän? Muutaman ystävän. 

3. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Mä oon aina miettinyt, että pääseekö sieltä saarelta pois? Jos ei, niin ehdottomasti huvipurren miehistöineen, joka veis mut pikkasen äkkiä pois sieltä.

4. Mikä on kamalin asukokonaisuus, jota et voisi pistää päällesi? Mä tiedän paljonkin kamalia asukokonaisuuksia, joita en voi laittaa päälleni :–D Mutta esimerkkinä nyt vaikka valkoiset pohjemittaiset legginsit ja niiden seuraksi vaikka joku shöpö vaaleanpunainen tunikamekko, yök. 

5. Onko sinulle tarkat tulevaisuuden suunnitelmat? Mulla on vaan suurpiirteisiä haaveita, joita tahtoisin toteuttaa.

6. Mikä on elämän tarkoitus? Löytää itselleen keino olla onnellinen. 

7. Millaiset hiukset valitsisit itsellesi, jos haluisit kokeilla jotain aivan uutta? Mä muistaakseni vastasin tällaiseen jo viimeksikin, mut tosiaan hurjan pitkät oranssit hiukset etutukalla. 

8. Mikä on parasta bloggaamisessa? Vuorovaikutus lukijoiden kanssa. 

9. Missä maissa haluisit käydä ja miksi? Mä olen päättänyt et haluan käydä kaikissa Euroopan maissa, joten niissä, joissa en ole vielä käynyt ja vähän ehkä niissäkin, joissa on tullut jo pyörähdettyä. 

10. Mikä on lapsuutesi toiveammatti? Se lukee tuolla Iinankin kyhäämissä kysymyksissä, tai siis niiden vastauksissa. 

11. Mitä sulla on tällä hetkellä päällä? ;-) Työvaatteet, jotka riisun ihan juuri, kun kupsahdan sänkyyn nukkumaan….


Kuvituksena jotain randomräpsyjä, joita Arez näpsi mun kamerallani maanantai-iltana. Syytän muuten täysin sitä petollista skumppaa noista mun myrtsi-ilmeistäni….