COLLAGE

Mun sänkyni yläpuolella on roikkunut talvesta lähtien Ikean hauska rekki, jonka mukana tuli kasa klipsuja ja muovista palloketjua. Alkuperäinen idea oli tulostella siihen kuvia reilireissulta, mutta se on jotenkin jäänyt, ja olen katsellut siinä lähinnä muutamaa matkamuistoani. Viime viikolla postisetä kuitenkin toi minulle Monkin lähettämän paketin, jossa oli pahviversiona kuvat heidän AW-mallistostaan. Ja koska minulle on tänään vapaata ja ehkä hiukan tylsääkin, päätin tehdä niistä hauskan kollaasin sänkyni yläpuolelle. Mitäs te tykkäätte?

28.5-001

DSC07956

DSC07963

DSC07960

DSC07954


Rekki Ikea/ Kuvat ja yömaski Monki(saatu blogin kautta)/ unisieppari ostettu Berliinistä/ 

Kuvien lisäksi Monkin paketista paljastui hauska avaimen mallinen muistitikku(joka sisälsi pressitiedotteen ja kuvia tietty) sekä aitonahkainen pussukka, jonka taidan ottaa lompakkokäyttöön. Tuo punainen väri vain ei ole ehkä minun omintani, mutta eiköhän siihenkin totu. Pussukka itsessään kun on niin ihanan simppelin mallinen. :-) Nyyyt mä meen jatkamaan siivoamista, josta ei tunnu taas tulevan yhtään mitään… 

PS. Se tunne kun hihhuloit alusvaatteisillasi kotona ja postimies soittaa ovikelloa. ÄÄÄÄÄ, äkkiä vaatetta päälle ja ovelle vastaanottamaan paketti, joka muuten sisälsi uusia purukumeja Jenkiltä(hih). Oven avaamisen jälkeinen vilkaisu peiliin hajotti ihan pikkasen. Tukka pystyssä, likaiset silmälasit nokalla ja vinksinvonksin päälle vetäisty collegemekko tekivät musta takuu varman hottiksen. 

Niin ja PS1. Mun on ehkä iiiihan pakko käsitellä vielä erillisessä postauksessa noita Monkin tulevia tuotteita, sieltä kun löytyi varmaan tuhat vaatetta, jotka mun on pakko saada!