BASICS

Tänään oli hassu ilma. Tämän toteaminen siksi, että pukeutuminenhan alkaa luonnollisesti aina sillä, että kurkataan ulos ikkunasta. Tänään oli harmaan ja kylmän näköistä. Hyi. Sitten kurkataan lämpömittariin. +16 astetta, mitä? Oli pakko mennä ihan tuuletusparvekkeelle asti tsekkaamaan, että onko mun lämpömittari seonnut, mutta eihän se ollut. Oli sellainen lämmin ja kostea, täysin absurdi ilmasto toukokuulle. No mitäs siinä, mähän jätin sitten nahkatakkini narikkaan ja lähdin kaupungille muutoin vain rennoissa kuteissa. 

DSC06661-001DSC06660-001DSC06666DSC06664

Hame ja laukku Zara/ Paita Gina Tricot/ Liivi Seppälä/ Tennarit Converse/ Kello Esprit/ Käsikorut Cubus+GT/ Aurinkolasit H&M

Tuo mun muutama vuosi sitten kesäaleista löytynyt tekomokkaliivi toimii muuten aika surkeana korvikkeena sille Gina Tricotin keinonahkaiselle liiville, jota olen himoinnut tässä lähiaikoina. Mulla on sellanen kevyt kutina, että saattaisin käydä noutamassa sen ensi viikon tiistaina kun mulla on tilipäivä. Siis siinä tapauksessa, että jään maanantain Helsingin visiitillä sinne yöksikin. Ja jos niitä sattuu edelleen olemaan jäljellä :-) Toivotaan parasta!