TOTAL RANDOMS

Ajattelin hiukan pehmittää laskua huomiseen työarkeen ja yrittää tehdä tänään jotain muutakin, kuin makailla sohvalla läppärin kanssa. Siispä aloin siivoamaan makuuhuonettani. Huomasin kaksi erittäin oleellista asiaa: a) mä en ole tainnut pyyhkiä pölyjä kyseisessä huoneessa viimeiseen kolmeen kuukauteen ja b) olen aivan jumalaton kosmetiikkahamsteri. Ensimmäinen havainto ei juurikaan yllättänyt, mutta jälkimmäisestä oikeasti vähän järkytyin. Luulin olevani maltillinen ostamaan kosmetikkaa, mutta ketut. Omistan varmasti 20 erilaista huulipunaa, miljoona erilaista pohjustustuotetta ja muuta sälää. Vois vissiin yrittää pitää jonkun kosmetiikkalakon kesän ajan, ja koittaa käyttää vanhat varastonsa pois. Niin ja heluinhan mä tietysti myös vähän kameran kanssa.

DSC05093-001

Tämän kevään ehdottomat lempparikynsilakat:

Goshin graniitinharmaa lakka on ikuisuussuosikki/ Ompun vihreä ja laventelin liila lakka ovat Gina Tricotin uutuuksia/ S-he stylezonen lakka löytyi muutamalla eurolla Unkarista ja on juuri sopivan minttuinen täksi kevääksi/ Barry M:n syvän violetti mattalakka on täydellinen löytö Lontoosta/ Essien söpön persikkainen lakka oli Indiedaysin synttäreiden lahjakassissa/ Mavalan silver on kivan simppeli kannanotto vallalla olevaan metallitrendiin/ 

DSC05102-001

Tällä hetkellä kynsissä uusinta tulokasta: söpöä mintunvihreää. Ja kynnetkin ovat jälleen loman jälkeen leikattu lyhyeksi, buhuu. Olen tässä vuosien saatossa huomannut, että olen mieluummin kevät/kesä-aikaan lyhytkyntinen, kuin että itken jatkuvasti töissä lohkeavien kynsien perään. Multasäkkien heittely kun ei käy kovin näppärästi, jos kynnet ovat kovin monta milliä yli sormenpäiden. 

Ja kattokaa nyt kun mää siivosin ja järjestelin mun ikkunalautani(=meikkipöytäni) paraatikuntoon. Haluisin vaan että kyseinen ikkunalauta jatkuisi noin kaksi metriä pidemmälle, niin saisin tähän kaikki koruni ja kellonikin :-) 

DSC05132-001

DSC05116-001

Heh heh, huomaa, että mä olen sairaslomalla, kun tekstiäkin tulee näin yllättävän paljon. Johtunee mitä luultavammin siitä, että olen ollut ypöyksin perjantaista asti, jos ei lasketa niitä muutamaa maratonpuhelua kavereiden kanssa. Tarvitsen jonkun, kelle puhua, ennen kuin tulen hulluksi :-D 

 Nyt allaoleva nassuun samalla kun tutustun hiukan uusimpaan Trendiin ja sitten, yh, menen kaivamaan imurin esiin. Jos joku vapaaehtoinen haluaa tulla suorittamaan pölypallojen teurastuksen puolestani, niin käsi ylös!