SUNNUNTAIN KUNNIAKSI ON VÄLILLÄ IHAN OK…..

DSC05604-001

…..saada itsensä ylös sängystä lupaamalla masulleen massiivisen aamupalan. Ruisleipä ja luonnonjugurtti on ehdottomasti parasta nautittuna aamutakki päällä olohuoneen lattialla puolinukuksissa röhnöttäen. Tai oikeastaan kaikki ruoka tulee nykyisin syötyä tuolla olohuoneen puolella, jostain syystä kun olen hylännyt ruokapöytäni kokonaan ja säästänyt sen lähinnä vieraitani varten. 

DSC05618-001

….lähteä etsimään serkullensa ylioppilasmekkoa ja palata itse muutaman ostoskassin kanssa. Pahinta tässä on se, että mun tämän kuukauden budjetti on edelleen aika pieni, mutta minkäs teet kun eteen sattuu vaate, jota olet etsinyt viimeiset puoli vuotta tuloksetta. Se kyseinen vaatekappale majailee muuten vielä tuossa Mangon pussissa, arvaatteko kenties mikä se on? Kerrottakoon, että se on kaveri eräälle ikuisuuslempparilleni, jonka pelkään hajoavan käsiin päivänä minä hyvänsä. 

Ja nyt mä menen penkomaan vaatekaappiani, sillä huomenna olisi luvassa hiukan erikoisempi päivä. Olen menossa Helsinkiin kampaajalle yhden yhteistyökampanjan tiimoilta ja mua sekä hiukan jännittää lopputulos että tuntuu siltä, kuin pettäisin omaa vakkarikampaajaani. Iltapäiväksi sovin jo alustavasti lounastreffit ja sitten illalla olisikin luvassa yhdet kauhukohtauksia itsessäni aiheuttavat kuvaukset. Kauhua ehkä juuri siksi, etten tiedä vielä yhtään mitä puen. Puuh, meen nyt siis tosiaan ottamaan siitä selvää ja ehkä tuota nukkumistakin voisi harkita…