SUNDAY

Miltäs teidän sunnuntainne on tänään näyttänyt? Mä olen koomaillut koko päivän kotona peiton alla ja musta tuntuu että se on välillä ihan hyväkin. Keskittyä vain olemiseen ja unohtaa se älytön kimpoilu hetkeksi :-) 

22.4

1. Muistutus eilisillasta löytyi ruokapöydän kulmalta. Olisin ehkä voinut jättää muutaman lasillisen juomatta. 2. Ainoa seuralaiseni tänään serkkuni lisäksi oli pikkuinen Vaio-vauvani. Vähän muuten tekisi mieli tilata tähän sellainen läppäritarra. 3. Arizonaa, nam. 4. Yritys paikkailla pahaa oloani jättiläismäisen hedelmäsalaatin voimin kun aiempi hamppariateria vain pahensi tilannetta. 5. Nämä Bullboxerin poposet saapuivat postissa viime viikolla Brandosilta. En osaa vielä päättää pidänkö ne, hmmmn… 6. Britti Glamour, jonka raahasin mukanani viimeisimmältä ulkomaanreissulta ja jonka selasin tänään läpi jo toistamiseen. 

Niin, mitäs sinne?