SPRING-Y

On kovin kamalaa elää näiden aivojen kanssa, jotka tahtovat kaikenlaista. Tällä hetkellä katseet suuntautuvat vahvasti kaikkien ihanan keväisten sävyjen perään, mutta huvittavaa kyllä, fanitan silti samalla neulepaitoja. Pastellisävytkin ovat kauniita, mutta eivät juuri sovi minulle, toisin kuin tuollaiset raikkaat, hiukan murretut sävyt. Vai mitäs tykkäisitte asusta, jossa yhdistyy jaden vihreät pöksyt, harmaa neule, persikkainen jättilaukku ja nudet balleriinat sekä statement kaulakoru? Hyvin Piukkumaista ainakin, jos ei muuta. 

Kuvakaappaukset20

Kaulakorusta vielä sen verran, että olen huomannut jälleen kiinnostuneeni kyseisistä kapistuksista. Paljon(ja hiukan vähemmänkin) blogia lukeneet ovat ehkä saattaneet huomata, että vaikka vuoraan aina ranteeni ja sormeni täyteen rautaa, en oikein osaa käyttää kaulakoruja tai korviksia. Tai en ole osannut käyttää muutamaan vuoteen. Nyt tää tuntuu taas muuttuneen ja mä himoitsen kaikenlaisten jättiläismäisten kaulakorujen perään. Pitänee katsella sillä silmällä kauppojen koruvalikoimaa viikonloppuna, kun menen avittamaan serkkuani ylioppilasmekon valinnassa :-)