Sometimes life is pretty unfair

Mä en kykene tekemään täältä sohvan pohjalta vielä mitään kunnollista, ajatustyötä edellyttävää postausta, mutta pakko kertoa, että kyllä ketuttaa. Ihan vain siksi, että voi miksi Cubuksella ei ole nettikauppaa, koska minä löysin juuri maailman täydellisimmät rannekorusetit. Varsinkin tuo valkoinen, oi oi, katsokaa nyt sitä! RAAAARGHH! Inhoon tätä. Niin paljon, että menin ja tilasin itselleni lohdutukseksi korkokengät. Pointsit siitä Pauliina…..

Kuvakaappaukset14-001

Ai niin, jos mietitte, mitä mä täällä sohvalla pötköttelen, niin töttöröö, tuotiin Lauran kanssa mukanamme maailman parhaat tuliaiset: suolistobakteerit. Kävin perjantaina lopulta lääkärissäkin kun en jaksanut enää sitä jatkuvaa mahakipua ja kuumetta. Suht iso askel naiselta, joka ei raahaudu jostain syystä lääkäriin kuin välttämättömimmän pakon, tai silmätulehduksen, takia. Mukaan lähti viisi päivää saikkua, resepti antibioottikuurista ja positiivinen kokemus. Mä en edes vaivautunut sen mukavan naislääkärin edessä, vaikka se vaivaili mun mahaani kiusallisen pitkään. Ja nyt mä lopetan kirjoittamisen, tulee niin omituista settiä, että taidan kaivautua takaisin tuonne pesääni ja palailen sitten, kun aivotoiminta on normalisoitunut.