Sequins&Orange

Nöyrät anteeksi pyynnöt hiljaisuudesta. Pääsiäinen on ollut täyttä juoksemista paikasta toiseen, kun olen perjantain jälkeen ollut ihan liikaa töissä, juonut itseni huppeliin tyttöjen kanssa ja käynyt pienen serkkutyttöni ristiäisissä. Nyt hengähdän hetken ja jaan teidän kanssa muutaman kuvan, jotka räpsittiin tänään arvoisan hovikuvaajani Lauran kanssa. 

Kuvissa pääosassa on tuo päälläni oleva paljettipaita, joka odotti minua kotona hiukan yli viikko sitten, kun palasin kotiin Budapestistä. Se on peräisin nettikaupasta nimeltä Sugarlips(click!), josta otettiin minuun yhteyttä noin kuukausi sitten ja kyseltiin sopisiko, jos he lähettäisivät minulle jonkun vaatteet testaukseen. Ja tälläinen sieltä tosiaan kuoriutui:

DSC05522-001

DSC05459-001

DSC05529-002

Paita Sugarlips(saatu blogin kautta)/ farkut KappAhal/ laukku Zara/ bootsit Bullboxer(saatu blogin kautta)/ 


Yritin pukea tuon hiukan synkän harmaan keväisemmäksi ja annoin sille lisäpotkua oranssiin vivahtavilla pöksyillä ja huulipunalla.

  Mitäs te tykkäätte? 


Translate// I got that sequin top from Sugarlips(click!) couple weeks ago. I tried to make it suitable for spring and wear it with bright orange. Do you like it?