SCHOOL UNIFORM

Hämmästytän jälleen jopa itseni ja julkaisen asukuvia ihan ällistyttävän tiheään tahtiin. Tänään oli koulupäivä, joten kuuliaisen opiskelijan tavoin pukeuduin koulupukuuni. Kutsun tuota kauluspaitaa koulupuvuksi siksi, että jostain syystä puen sen melkein aina päälleni kun lähden huristelemaan Turkuun päin. Tällä kertaa peruspaita sai seurakseen ikivanhan ja superlöysän collegepaidan, trenssin ja prätkäbootsit. Väripilkkujen virkaa toimitti monivärinen kaulakoru sekä hapsulla koristeltu mokkalaukku. Niin ja tuosta sotkuisesta kiharakasasta sen verran, että kunnioittakaa sitä ennemmin kuin naurakaa. Nuo kiharat kun on tehty jo lauantaina ja ne ovat kestäneet yhden hurjan baari-illan, ristiäiset, yhdeksän tunnin työpäivän ja kahdeksan tunnin koulupäivän :–D 

DSC05581-001

DSC05560-001

DSC05576-001

DSC05560-002


Trenssi Monki/ Kauluspaita KappAhal/ Collegepaita Seppälä/ Kaulakoru Pull&Bear/ Bootsit Dinsko/ Laukku Zara/ 

Mitäs tykkäätte koulu-univormustani? Mä itse olin niin transsissa pelkästään siitä, että sain käyttää uutta lempikoruani, etten oikein edes kiinnittänyt huomiota siihen mitä muuta puin päälleni. Paitsi siihen, että Turussa ei ole vielä trenssikelit. Perhanan merituuli….

Nyt pitkään ja kuumaan suihkuun selvittämään, että saako tuota käkkäräkasaa enää ollenkaan puhtaaksi ja selväksi.