NAVY BLUE LACE

Olen ollut tällä viikolla hyvin laiska bloggaaja ja tuntenut siitä omituista syyllisyyttä. Siispä ihan oman mielenrauhani takia lähden hiukan purkamaan kamerani sisältöä. Aloitetaan eilisen asukuvista, jotka kaikki ylivaloittuivat täysin (kameran säädöt on kumman vaikea juttu muutaman kaljan jälkeen) paria lähikuvaa lukuun ottamatta. 

Säädöistä huolimatta mulla oli päälläni muutama vuosi sitten Gina Tricotin aleista löytynyt  laivaston sininen pitsimekko, joka oli sopivan löysää seuraa Meksiko-iltaan, jota vietin neljän muun naikkosen kanssa. Kaljan lisäksi mussutettiin sisuksiimme siis siskoni tekemiä tortilloja ja liian iso kasa maissilastuja. Ja kuunneltiin tietty Carlos Santanaa. 

29.4

Nyt kuvia katsellessani tajusin, kuinka talvisesti mä edelleen pukeudun. Apua, taidan tästä lähteä kaivamaan jotain värikästä vaatekaapin syövereistä, teen jotain tälle kumman kalvakalle naamataululleni ja lähden jonnekkin neljän seinän sisältä. Ehkäpä nakertamaan ne loput maissilastut siskoni sohvalle ;-) Lupaan nousta täältä rappiosta jossain vaiheessa, kun keksin parempaa tekemistä…