Kevät tuo, kevät tuo….

….ruskeat nahkalaukut! Olen aina tykännyt sellaisista paahteisen ruskeista, konjakkisista olkalaukuista. Ja olen aina osannut käyttää niitä vain lämpimämpään vuodenaikaan. Älkää kysykö miksi, se vain on niin :-) Joko miellän ne liian raikkaiksi talvikäyttöön tai muuten vain jumitan lumisimmat kuukaudet mustan parissa. Nyt kuitenkin kun aurinko on suvainnut palata keskuuteemme olen huomannuyt hakeutuvani jälleen näiden ruskeiden kaunottarien pariin.

 Tämä blogin kautta viime kesänä saatu Sabrinan satchel näyttää edelleen allekirjoittaneen silmään ihan pirun hyvältä, varsinkin yhdistettynä tuohon smaragdin vihreään ruutupaitaan. 

DSC06135-001

DSC06141

Muutoin asu oli sitä hyvin ennalta-arvattavaa Pauliinaa. Ruutupaita kun sai seurakseen nahkabikerin, mustat farkut ja prätkäbootsit. Kyllä, olen monipuolinen nainen, tiedän sen ;-) Onko joku muuten tehnyt lähiaikoina havaintoja yksinkertaisista motskaribootseista? Nuo mun rakkaani meinaavat meinaan levähtää kohta käsiin: pohja hiukan repsottaa ja vetskarikin hiukan takkuilee. En tosin valita, mä kun ostin ne jo jonkun kaksi vuotta sitten parilla kympillä Dinskon aleista! 

Kiinnostaisko nämäkin?