Katri/n

Sori peipet surkeasta postaustahdista, joka johtuu lähinnä siitä, että olen juossut jostain syystä koko viikon ties missä, vaikka oikeastaan mä kaipaisin vaan todella pitkät yöunet ja yhden päivän hissukseen kotona. Kaiken tämän keskellä unohdin täysin laittaa teille muutamia kuvia maanantailta, joita en ole vielä julkaissut. 

Otoksissa kävelee malli toisensa perään Katri Niskasen katri/n syksy/talvi-malliston luomuksissa. Tapahtuma järjestettiin Klaus K:ssa ja minä pääsin mukaan Emmin siivellä. En siis suinkaan ole sellainen nainen, että mua kutsuttaisiin noin upeisiin tilaisuuksiin ;-) Siitä huolimatta hiukan kuvasatoa, vaikka mulla olikin täysin vääränlainen objektiivi mukanani….

DSC05712-001

18.42

18.41

18.4

Tykkäsin mallistossa erityisesti noista materiaalivalinnoista sekä tuosta Katrin yleisestä muotokielestä. Ensimmäisenä mainitut olivat ihanan runsaita tekstuureiltaan ja väreiltään kivan pehmoisia. Juuri sellaisia joihin mieluusti kääriytyisi sitten, kun kesäillat alkavat viiletä turhankin paljon. Leikkaukset puolestaan olivat niin Katrin itsensä näköisiä: simppeleitä ja kauniisti laskeutuvia. Juuri sellaisia mistä minä pidän :-) 

Mallistossa erityisesti rakastuin tuohon kakkoskollaasissa näkyvään kaulurihuiviin ja sen kankaaseen. Samasta materiaalista oli tehty myös pitkä takki, joka oli aivan älyttömän upean näköinen ainakin mallin päällä. Muutoin fiilistelin erityisesti mallien valtavalksi tupeerattuja kiharoita sekä niiden päällä lepääviä turbaanipantoja. Nam. Miltäs näyttää teidän silmäänne?