GATE

Unohdin ihan mainita teille eilisen Naturigin kampanjapostauksen yhteydessä, että missä mun hiukset sitten oikein värjättiinkään. Paikkahan oli mulle ennestään tuntematon (niin kuin ylipäätään kaikki Helsingissä :-D), mutta siellä oli niin kivan kotoisa tunnelma(vaikka ymmärsinkin, että he olivat juuri muuttaneet kyseiseen liiketilaan), että mun oli jopa pakko kaivaa kamerani ulos laukusta pientä räpsimistä varten. Kampaamon nimi oli tosiaan Gate ja sen osoite on museokatu 15, jos jota kuta sattuu kiinnostamaan :-) 

DSC05693-001

DSC05690

DSC05697-001

DSC05692-001

DSC05698-001

Niin ja kyseisestä operaatiosta vielä sen verran, että Indiedaysin Mari oli tehnyt heidän omille sivuilleen myös jutun maanantailta, josta löytyi paljon vielä vinkkejä hiustenvärjäämiseen. Kantsii siis käydä kurkkaamassa tämäkin(click!