FAMILY JEWELS

Unohdin esitellä teille muutaman korun, jotka lähtivät mukaani viikko sitten Ideaparkista. Ne ovat vain H&M:stä, eivätkä ole kovin ihmeellisiä, mutta ne ovat niin minun näköisiäni. Olen himoinnut pitkään korvakoruja, joiden pääosassa olisi jonkin näköiset tasselit. Kankaiset versiot eivät jostain syystä näyttäneet ikinä tarpeeksi hyviltä, toisin kuin nämä ketjuista tehdyt. Niissä on jotain niin kivaa rentoutta ja vintage tunnelmaa, että povaan näistä tulevien kuukausien lemppareita. 

DSC05988-001

DSC05994-001

Rannekorut ovat olleet mun juttu jo niin kauan kuin muistan. Erityisesti pidän sellaisista, joita voi yhdistellä helposti muihin rannekoruihin, jotta saadaan aikaan valtavat röykkiöt. Tänä keväänä huomaan himoitsevani värikkäitä koruja, jotka näyttävät ihanan raikkailta talven jälkeen. Tämä pinkillä nauhalla terästetty kaveri täyttää kummatkin vaatimukset, sekä on tarpeeksi ajaton kuuluakseen rannekorukokoelmiini vielä tämänkin värivillityksen jälkeen. 

DSC06006-001

DSC05996-001

DSC06010-001

Sekä korvikset että rannekoru H&M n. 5e/kpl

PS. Olen joskus ihmetellyt mitä tarkoitatte, kun olette sanoneet, että mun ottamissa kuvissa on usein sellainen utuinen tunnelma. Taaaaisin just tajuta sen, kun katselin näitä otoksia :—D