Cailap by Emmi

Olenko ennen mainunnut että toi Emmi on aika mahtava nainen? No se on juuri sellainen, sillä vain mahtavat naiset lähettävät koruja toisille naisille. Ja kyseessähän ei ollut mikä tahansa koru, vaan Emmin itse suunnittelema rannekoru Cailapille. Suht jykevä metallirenkula, joka on sopivasti hiukan kulunut on saanut seurakseen hempeän toffeen sävyisen kiven. Oikein viehättävä combo mielestäni. Jostain syystä yhdistin rannekkeen mielessäni heti tuohon Zaran hopean hohtoiseen kimonoon, ehkä siksi, että sen vuorikangas on samaa sävyä, kuin korussa oleva kivi. Ja oikein hyvin ne pelaavatkin mielestäni yhteen :-)

DSC06241-001

DSC06252

DSC06266-001

Cailap by bloggers korujahan saa ostettua melkein kolmestakymmenestä eri Citymarketista ja Emmin suunnittelevat yksilöt lähtevät mukaan 10-20 euron hintaan. Lisätietoa löytyy täältä! 

Mitä te tykkäätte rannekkeesta? Mä pidin niin paljon niistä kaikista kolmesta neitokaisen suunnittelemasta korusta, etten oikein osannut päättää minkä niistä olisin itselleni halunnut. Mulle itseasiassa pitikin tulla se ihan superhieno hainhampaalla varusteltu kaulakoru, mutta joku oli hiukan sohlaillut. Ei mua haittaa, tääkin on ihan mahtava ja kaiken lisäksi koru, jota en olisi osannut itselleni ihan heti kuvitella! Kohtaloa ehkäpä ;–)