But I want it…..

Mä tajusin tässä hetki sitten, että tarvitsen nahkaliivin. Sellaisen pitkähkön ja bikermallisen, jota voisi käyttää kaverina sekä farkuille että kukkamekoille. Väriltään se saisi olla musta, vaikka kesäinen valkoinenkin houkuttelisi ihan kamalasti. Ja sellainen liivi löytyisi Gina Tricotilta, mutta olen aivan toteelisen persaukinen (tai en ole, mutta tulen olemaan kun maksan kelalle takaisin opintomaksut, joita he kehtaavat periä). Mutta mietin, että ehkä mun kuitenkin tulee parempi mieli, jos saan edes jakaa tämän teidän kanssanne ;-) 

Kuvakaappaukset19-001

Kumpi teidän mielestä näyttää paremmalta: musta vai valkoinen? 

Nyt mä taidan vetäistä villit ja mennä nukkumaan ennen kello yhdeksää ;-) Toivotaan että mun pitkien yöunieni aikana joku on käynyt joko a) maksamassa mun laskuni tai b) sujauttamassa mun postiluukusta viisikymppiä tuota liiviä varten.