Trying to do smokey eyes..

Sanokaa moikka Piukulle, joka välttelee erittäin tehokkaasti järkevää tekemistä ja koitti juuri tehdä itselleen smokey eyes-meikkiä. Jostain syystä muutenkin rajalliset meikkaustaitoni loppuvat kohtaan luomiväri. Satunnaisesti kun yritän tuhria luomilleni jotain, näytän poikkeuksetta ihan maksulliselta naiselta. Mutta nyt onnistui ihmeen hyvin. Suttasin silmiini sekä hopeaa, että tumman harmaata luomiväriä, kajalia, eyelineria ja ripsiväriä. Niin ja pakko vielä mainita, että mä osaan laittaa luomiväriä muille ihan kelvollisesti, eli vika pakko olla minun naamassani ;-) 

DSC03680

DSC03681

Mitä mieltä te olette? Onko turhan pelottava look noille mun muutenkin hiukan turhan dominoiville silmilleni? Enkä tarkoita että ne olisivat jotenkin suuret, vaan aivan pirun pyöreät möllykät :–D 

PS. Hoho, tuo silmämunien sävy muuten viestittää ihan selvästi, että mun olisi aika mennä nukkumaan…

Kiinnostaisko nämäkin?