Travel outfits

Osaan olla joskus todella omituinen, jopa omasta mielestäni. Mut tunnetaan noin yleisesti aikamoisena sählärinä ja hyvin epäjärjestelmällisenä ihmisenä, mutta toisaalta, olen juuri niitä listaihmisiä, jotka tahkoavat asioita päässään läpi tuhansia kertoja, ennen kuin ne todella toteutuvat. Tällä lista-minälle ei tee yhtään hyvää se, että mun jättiläismäiseen matkalaukkuuni mahtuu mukaan vaikka mitä ihanaa. Siitä seurauksena olen hahmotellut mielessäni jos jonkinlaisia asukokonaisuuksia, joita tahdon vedellä päälleni Budapestissä. Niin, ja sitten jopa tein niistä kollaasejakin….apua. 

Kuvakaappaukset12

Ei multa tietenkään oikeasti juuri noita vaatteita löydy, mutta vastaavia kylläkin :-) Eli siis Acnen farkkubleiseri on minun versiossa H&M:n ja Marc Jacobsin balleriinatkin ovat minulla hiukan halvempana versiona.. On tuolla kollaasissa tosin sellaisiakin mitä kaapistani löytyy. Mm. mintun vihreä GT:n neulemekko sekä H&M:n totebag ja ympyrälasit. 

Eiköös näistä suunnitelmista jotain synny, vai mitä mieltä olette?