There are only two times I feel stress: DAY and NIGHT

Mun pääni hakkaa tyhjää tällä hetkellä ihan kaikin puolin. Ennakkotehtävät eivät jostain syystä etene ollenkaan, mutta sain sentään aloteltua yrittäjyyden näyttötehtäväni sille mallille, että se tarvitsee enää ainoastaan koota ja kirjoittaa puhtaaksi. Huh. Aivot oli täysin lukossa myös pukeutumisen suhteen. En saanut lukkoa auki kuin sen verran, että puin päälleni helpon perusasustuksen. Kuvata se tarvitsi siksi, että töttöröö, mulla on aurinkolasit. Kyllä se kevät sieltä tulee :-) 

DSC03715-2

Nyt suihkun kautta peiton alle koisimaan ja huomenna taas (valitettavasti) töihin. Ja olen muuten aika sataprosenttisen varma, että kun olen koko loppuviikon töissä, niin kylläpäs maalaamisinspiraatiota löytyisi ;-) No mä väsäilen sen sitten jonain yön pimeinä tunteina, niin kuin paraskin taiteilija konsaan.

Translate: I’m too stressed out right know! I have so much schoolwork and real work at the same time, that it feels like i don’t even know how to dress up anymore. But I had to take a photo of todays outfit, because the weather was so sunny that I had to wear sunglasses. Yey, spring is coming!