SUFNI G’ART’N

Löydettiin eilen ihan sattumalta katuja nälkäisenä kierrellessämme pubi, jonka ruokalista lupaili meille halpaa gulassia. Uskaltauduttiin sisään ihmeellisten muoviverhojen ohi ja sisältä paljastuikin aivan mahtava rauniopubi(eikö nää nyt niitä olekkin?). Paikka on ”sisustukseltaan” todella saman tyylinen, kuin meidän muutaman illan kantapaikkana toiminut aivan järjettömän kokoinen pubi nimeltä Zsimpla. Joka tapauksessa me saatiin ruokaa ja olutta sekä aikamoinen elämys jälleen kun ihmeteltiin, että mitä kaikkea ne oikein ovat keksineet roikottaa seinille. 

DSC04579

DSC04575

DSC06413

DSC04580

DSC04595

DSC04602

DSC04578

DSC06448

Nyt mua alkoi nälättää tuota gulassia katsellessani, joten taidan mennä paahtamaan leipää. Mä kun löysin kaupasta niin jumalaisen hyvää ready-to-serve hummusta ettei mitään järkeä. Niin hyvää ja pehmeää ja mums. Voisin yrittää salakuljettaa sitä muutaman kilon Suomeen…