Strawberry KISS

Mun päivitykset tulee nyt hiukan viiveellä, mutta pakko laittaa muutama kuva vielä torstaita, ihan vaan todistusaineistoksi siitä, että me syötiin silloin kevään ensimmäiset mansikat. Ja nyt ei sit mitään mussutusta, ettei ulkomaisia mansikoita lasketa. KYLLÄ ne lasketaan. Ja mä olen kaiken kukkuraksi vielä niin omituinen veijari, että pidän noista ulkomaisista itseasiassa enemmän kuin niistä yltiömakeista kotimaisista. 

DSC06467-1

DSC04605-1

DSC06484-1

DSC06474-1

Nyt me jatketaan rentoilua ja katsellaan eilinen Iholla nettitelkkarin kautta. Eilinen oli ihan liian rankka ilta näin vanhalle muijalle, vaikka meillä olikin aikas mukavaa. Käytiin Szimplassa olusella ja tutustumassa muutamaan ruotsalaiseen. En mitenkään haluaisi vittuilla muille True Blood-faneille, mutta yksi näistä edellä mainituista kavereista oli täydellinen Alexander Skarsgård-kopio. En myönnä olleeni mitenkään innoissani….