Spring awakening

Vaatekaappiin saa kevätfiilistä suhteellisen pienelläkin panostuksella. Se on helppoa kun ostaa esimerkiksi raikkaan sävyisen kauluspaidan (vaalea minttu, nam), yhden keväisen mekon (kukkaprintit toimii aina) sekä trendien mukaisen jakun/takin. Kaikki kolme vaatekappaletta ovat älyttömän helppoja yhdistää jo olemassa oleviin perusvaatteisiin. Minulla kuumottelee jo takaraivossa tuon farkku boyfriend-jakun yhdistäminen löysään t-paitaan, pillifarkkuihin ja leoballeriinoihin. Tai tuo kukkamekko nahkabikerin kanssa ja valkoinen henkäyksen ohut paita vaalean ruskeaan mokkalaukkun. Nam.

29.21-1

Tämä kolmikko on muuten takuu varmasti pakkauslistalla, jonka mukaan täyttelen laukkuani hiukan alle kolmen viikon päästä. Kolmen viikon! Mä en tiedä onko kauhistuttavampaa se, että meidän reissu on jo niin lähellä, vai se, että mä olen alkanut oikeastikkin jo tekemään pakkauslistaa. Ja se pakkauslistan sisältö, no hmmn, ajattelin ilmeisesti olla shoppailematta siellä, sillä olen suunnitelmieni mukaan raahamassa sinne noin puolet omaisuudestani…