Singing in the old bars/ Swinging with the old stars/ Living for the fame!

Joitain kuvia menneeltä viikolta teille katseltavaksi, vaikka niiden aiheet rankasti toistavatkin menneitä postauksia. Yritän tuottaa ensi viikolla blogiin hiukan tuoreempaa ja mielenkiintoisempaa sisältöä, mutta nyt, arvatkaapa mitä? Vaihteen vuoksi töihin. Onneksi maanataina ja tiistaina on vapaata, vaikka ne päivät työstänkin sekä ennakkotehtäviäni että yrittäjyyden näyttötehtävääni! Puuh, mä tarvitsisin viikkon ihan vain muutaman päivän lisää, sopiskose? :–) 

29.22

1 uusi lemppari nudepuna/new makeup products 2 Juhlakutsu Indiedaysin synttäreille ja nutturakiharat/Invitation to Indiedays Party 3 uusi hauska piikkikorvakoru ja ompunvihreä kynsilakka, joka on tämän hetken suosikki/new earring and  favorite nailpolish  4 tiistaina shoppailusortumisen seurauksena ostettu mahtava kukkamekko/super amazing flower dress

Ps. Mistä biisistä on otsikon sanat? Oikein vastannut saa kymmenen pistettä ja papukaijamerkin!