ROXIE

Ajattelin vinkata teille uudesta nettikaupasta Roxiesta, jos ette ole siihen vielä törmänneet. Valikoima on vielä aika suppea, mutta kyllä tämä jakku/takki hullu sieltä silti jotain itselleen löysi. Burberrytyylinen, nahkahihainen trenssi on juuri se, mitä olen etsinyt tälle keväälle (jos muistatte), mutta sitäkin enemmän rakastuin tuohon mustaan lankatakkiin. Oi voi kuin se on ihana! Niin ja tuosta kimonosta en edes sano mitään, mä kun olen asettanut itseni kimonon-osto-kieltoon. Niitä löytyy meinaan vaatekaapista hiukan liikaakin. 

Onko joku tilannut kyseisestä nettikaupasta jo? Mun hiiiiukan tekisi mieli tuota karvatakkia, mutta ei siellä näytä olevan tällä hetkellä kuin pienintä kokoakaan :-( 

Kuvakaappaukset13-1

Nyt mä lipitän teeni loppuun ja hyppään suihkun puolelle. Ja sitten alkaisikin valmistautuminen indiedaysin synttäreille. Mä en ole iiihan vielä varma laitanko sen mekkoni (vai yhden hopeisen jakun), mutta eiköhän se siitä selviä kun alan näyttämään hiukan freeshimmältä kuin tämän aamutakki päälläni… 

Kivaa perjantaita puput, palataan huomenissa :–)