RELEASE

Nää on näitä päiviä, kun saattaa hiukan ketuttaa, että asun Helsingin sijaan kaupungin pahasessa, jota jotkut Forssaksikin kutsuvat. Tänään(kin) olisi nimittäin niinkin siistit kekkerit, kuin REVSin kakkosnumeron julkkarit. Ei yhtään harmita, ei. Ketutuksen sijaan yritän elää mukana tunnelmassa ja julkaisen muutaman tunnelmaltaan upean kuvan, jotka on kuvannut Karen Rosetzsky.

rosetzsky_04

rosetzsky_03

rosetzsky_06


Kuvat tosiaan REVSin nettisivuilta, eli täältä!

Mutta koska sijaintini on Forssa, taidan kiskaista pyjaman päälleni, tehdä jotain syötäväksi kelpaavaa ja hautautua viltin alle katselemaan televisiota. Vitsi kun kuulostaa paremmalta kuin se, mitä illalla varmasti olisi luvassa tuolla Helsingin päässä ;-) 

PS. mitä tykkäätte kuvassa? Minusta niissä on ihanan utuinen ja salaperäinen tunnelma.