RANDOMS

Pakko kertoa eräs kauhutarina eiliseltä. Mun pitää pohjata sitä sen verran, että kerron teille siitä, kuinka pelkään ilmapalloja ihan hervottomasti. Mä pelkään koskea niihin, ja mä pelkään olla lähellä niitä, koska mulla on päähän pinttynyt joku hirvee pelkoreaktio siitä, että ne poksahtaa kamalan kovaan ääneen. No jouduinpa sitten eilen keskelle painajaista: kävelin rauhassa Zaraan päin, kun Hansan katosta alettiin tiputtelemaan sellaisia hervottomia(siis halkaisija varmaan 5m) ilmapalloja, jotta ne saataisiin puhjottua. Juoksin aivan hysteerisenä Zaraan päin samalla kun ne ilmapallot tulee joka suunnasta mua kohti. Mun syke hakkas varmaan jotain kahta tuhatta samalla kun mun siskoni nauroi aivan hysteerisenä vieressä. Siitä oli ilmeisesti kovinkin huvittavaa kun mä juoksen kuin pelästynyt peura kädet korvilla ja noh, ehkä hiukan kiljuen pakoon ILMAPALLOJA. Jep. Jotta ette pelästyisi liikaa, niin ihan viattomia kuvia eiliseltä: 

DSC03902-1

DSC03939-1

DSC03915-1

1. Oltiin Anniinan kanssa kunnon tyttöjä, eikä sorruttu shoppailun jälkeiseen herkutteluun vaan ajettiin Anniinan luokse tekemään herkkusalaattia minun vaatimusteni mukaan. Eli siis tonnikalaa, kurkkua ja kananmunaa, nam. 

2. Ihana Gina Tricotin laventelin liila kynsilakka. Olen oikeastaan aika yllättynyt näiden lakkojen laadusta, ovat meinaan erittäin hyvin levittyviä&pysyviä. Se on aika saavutus, kun hintaakin on hiukan alle neljä euroa. 

3. H&M:n kassatäti oli kiva ja antoi mun ostoksilleni tuollaisen Marnikassin, vaikken Marnia ostanutkaan. Se on niin hieno, että se menisi melkein tote bagista, mutta ei silti ehkä kuitenkaan :-)