PERFECT MATCH

Tuli tänään mentyä ruokaostoksille vakkari K-kauppani sijaan Citymarkettiin(jep, keskolainen henkeen ja vereen ;-)) paremman luomutuotevalikoiman perässä. Virhe. Vaikka sainkin ensi viikoksi vaikka mitä namuja (mm. luomusitruunoita, mums), niin voi olla että sieltä tarttui mukaani hiukan jotain muutakin. Hiukan tarkoittaa tässä tapauksessa kuorintavoidetta, suihkugeeliä, poskipunaa, naamanpuhdistuslappuja, irtopuuteria, hiusväriä, deodoranttia ja kahta, kyllä kahta huulipunaa. Toinen näistä viimeksi mainituista pääsi testiin jo tänään:

DSC03812-1DSC03826-1

Lipstick Kate Moss for Rimmel/ sunglasses H&M

Mulla on ollut ennenkin violettia huulipunaa(mennyt muoto siksi, että hukkasin sen viime halloweenina, hups), mutta se ei ollut näin tummaa ja hmmn, täyteläistä? Tämä tosin vaati kaverikseen vielä sopivan värisen rajauskynän ja sitten menen pelottelemaan muuta maailmaa melkein mustilla huulillani. Itseasiassa onnistuin säikäyttämään jo yhden naapurini roskien hakuretkellä, hehe.