NAPA

Mun pää on ihan jumissa kaiken suhteen. Blogi junnaa, ennakkotehtävät junnaa, kroppa junnaa, kaikki junnaa. Kaikista eniten ehkä ärsyttää se, että mielikuvitus tuntuu kadonneen tyystin johonkin pimeimpään maan rakoseen. Se vaikuttaa siihen, että a) en saa millään itseäni tekemään ennakkotehtäviäni, b) pukeutumisinspiraatio on nollassa ja c) kirjoitan samaa lausetta kymmenen kertaa blogini puolelle, ja pyyhin sen siltikin pois. Nyt en pyyhi, sillä löysin jotain, mistä innostuin. Löysin Napa Books-sivuston niin monen mutkan takaa, etten enää edes muista miten sinne päädyin, mutta voi kuinka ihastuin. Parasta on nuo ihanan värikkäät luonnosteluvihkoset, jotka sujauttaisi mieluusti takataskuunsa, kierrätetystä materiaalista tehdyt nahkatasselit(pakko saada!), valloittavalla kukkakuosilla koristeltu aamiastarjoitin sekä tekokuiduista punotut lettikorut. Niin creepyltä kuin viimeisimmät kuulostavatkin, niin ah, kuinka kauniita ne ovat. 

Kuvakaappaukset10-1

Hyrsky Flipbook 5e/ Sixty impossible things before lunch 16e/ Sissi braid necklase 23e/ Enoletnica/Yearbook 7e/ Tray 22e/ sketchbooks 6e/ Tassels 8e/ Nice to meet you Flipbook 5e/ Silkscreen prints 30e/ 

Olenko ainut kirjahamsteri/tauluhamsteri/koruhamsteri, joka lämpeää näille? Mulla on tapana nähdä kauneutta hiukan joka puolella, mutta erityisesti mua lämmittää tällainen skandinaavinen muotoilu ja taiteilijat, joilla on raikas näkemys. Ah ja nam. Koitetaan huomenna jatkaa ennakkotehtäviä. Pukeutumispuolen lupaan korjata vasta ensi viikolla, siihen asti pitäydyn visusti kotipyjamassa.