MISERABLE

Tänäinen vapaapäivä oli pyhitetty ennakkotehtävien tekemiseen, vaikka niiden väsäämisestä ei meinaakkaan tulla juuri mitään. Pidän itseäni suhteellisen hyvänä piirtäjänä, kun saan käyttää kyniä. Minun entinen kuvaamataidon opettajanikin sanoi, että minulla on todella persoonallinen kynän jälki. MUTTA, voi helvetti olen tunari vesivärien kanssa. Se ärsytys, kun et saa kaikkia niitä yksityiskohtia ja muotoja paperille sellaisena kuin en haluaisit. Mrrr. Ja totta kai kaikki ennakkotehtävät pitää tehdä vesiväreillä. No, kyllä niillä säälittävillä yrityksillä päästiin viimevuonnakin pääsykokeisiin, toivotaan että tänä vuonna päästäisiin ihan kouluunkin asti. Jos mä nyt satun saamaan noi tehtävät joskus valmiiksi. 

DSC03702-1

Huomenna vielä vapaalla ja arvatkaapa mitä ohjelmassa? Ennakkotehtävien tekoa ja yrittäjyyden näyttötehtäväkin pitäisi aloitella. Mukava tunne, kun niiden kummankin pitäisi olla 15 päivän sisällä tehtynä… Kuulostanko pikkuisen epätoivoiselta? Hyvä, koska niin mä olenkin :-D Taitaa olla tästä blogista se teidän kehumanne hyväntuulisuus siihen asti hukassa, kun olen saanut nuo kaksi väännettyä kasaan!