Let’s get animal

Taidan olla tänään pikkuisen söpöily päällä(vastapainoa tiistaina ostetulle piikkikorvikselle?). Se näkyy ehkä eniten siinä, että ihailen nettikauppojen ihmeellisessä maailmassa kaikkia ihania eläinjuttuja. Olen ikuisuusrakastunut noihin Marc Jacobsin hiiriballerinoihin, se ei taida edes olla mikään uusi juttu. Kotiuttaisin niiden lisäksi kieltämättä minkä tahansa kollaasiin kokoami tuotteen. Katsokaa nyt noita Hanna Sarenin luomuksiakin! Ihania pikku kettupinnejä ja ui ui tuo faketattoosin pöllötautointi..Ok, olen ahne, haluan kaiken, taisi tulla selväksi ;–) 

Kuvakaappaukset7-1

Kissakaulakoru&kettupinnit Hanna Saren/ kisu meikkipaletti Paul&Joe/ Lintumekko&pupu-sateenvarjo Zara/ pöllötatuointi faketattoos.se/ huulirasva fruit gorilla&friends/ sudenkorentokorvikset&perhoshuivi Monki/ leopardikorvikset Asos/ hiiriballeriinat Marc Jacobs

Nyt Game of Thrones, joka ei ole söpöä sitten nähnytkään. Olenko ainut, joka on onnistunut jo koukuttamaan itsensä tuohon HBO:n uutuuteen?

Kiinnostaisko nämäkin?