IVANA HELSINKI

Mä halusin kokeille ensimmäistä kertaa elämässäni muotinäytöksen kuvaamista Indiedaysin synttäreillä, kun lavalle marssitettiin malleja Ivana Helsingin jumalaisissa luomuksissa. Ihmeen hyvin onnistuin ensikertalaiseksi, siksipä tekin saatte minimuotinäytöksen näin netin välityksellä :-) 

17.31

17.32

17.33

17.34

17.35

17.36

17.37

Mun lempparini yllänäkyvistä on ehdottomasti tuo musta eläväpintainen mekko. Toinen eläväpintainen kaveri on tuo pampulapaita, jonka lavalle tullessa taisin kuulla pienen tirskahduksen selkäni takaa. Laura ei oikein osannut arvostaa tätä hauskaa luomusta ;–) Niin ja ps. kuinka herkkuja ovatkaan nuo Brandosin näytökseen tarjoamat kengät? Slurps. 

Translate// Some photos that i took friday at Indiedays b-dayparty! Clothes are designed by Ivana Helsinki and shoes are from Brandos.fi.