DREAM OUTFIT OF THE DAY

Otsikko kertookin kaiken oleellisen eli sen, että täällä päässä ollaan taas haavemaailmassa. Jos olisin rikas ja ulkona ei olisi edelleen aivan pirun kylmä, tahtoisin ehdottomasti pukeutua alla oleviin. Kukkahame(kuinka innoissaan näistä voi oikeasti olla?) saisi seurakseen hauskan vihreän, löysän ja epäsymmetrisellä helmalla varustetun neuleen. Päälle to-die-for nahkaliivi, jossa on ihanan skarppi muotoilu voimakkaine olkapäineen ja isoine kauluksineen. Jalkaan liivin ronskiuttu toistavat buutsit, päähän John Lennon tyyliset arskat, jotka itseasiassa omistankin sekä kädet täyteen pastellisävyisiä rannekkeita. Unohtamatta pastelliviolettia käsilaukkua, joka luo hauskan väriparin neuleen kanssa. Ah ja voih. 

Kuvakaappaukset9-1


neulepaita John Patrick Organic/ hame Alice and Olivia by stacey bendet/ nahkaliivi Givenchy/nahkabootsit Hollywood Trading Company/ laukku Balenciaga/ rannekorut Pull&Bear

Nyt mä kuiteskin taidan heittää työvaatteet päälleni ja lähteä, noh…töihin. EI yhtään masentavaa ;–)