BUHUU

Meidän muutama viimeinen päivä täällä Budapestissä ei ole ollut kovin hohdokasta aikaa. Me saatiin kummatkin joku bakteeri, josta mä selvisin jo eilisen aikana(tosin voisin nukkua koko ajan edelleenkin) ja Laura kärvistelee sen parissa vieläkin. Saadaan syyttää tästä ihan täysin itseämme, kun ollaan syöty ravintoloissa ties mitä salaatteja ja baareissa tilailtu drinksuja jääpaloilla. Mutta kyllä silti hiukan harmittaa, että ollaan meidän kahdeksi viimeiseksi lomapäiväksi jouduttu linnoittautumaan hotellillemme, buhuu. 

DSC04822

DSC04871

DSC04922

Muutama kuva Budapestistä vielä ennen huomista kotiin lähtöä. Palaillaan tunnelmiin taas Suomen päädystä, nyt mä lopetan tämän aivopierun kirjoittamisen ja menen vielä hetkiseksi peiton alle. Ja sen jälkeen toivottavasti saan aikaiseksi pakattua laukkuni. Se kuulostaa tällä hetkellä suhteellisen rasittavalta.