Budapest day 1

Tänään oli toisaalta aika kamala päivä. Toisaalta siksi, että kärvisteltiin kahdella eri lennolla nilkat turvoksissa ja korvat vinkuen, ja siksi että elettiin hetkinen paniikin hetkiä, kun luultiin, että mun läppäri oli varastettu. Kivaa oli siksi, että meidän huoneistohotellimme on ihan mahtava. Asunto on suurempi kuin mun 45 neliöinen asuntoni ja siitä löytyy sellaiset luksukset kuin oma keittiö, kylpyamme ja supersuuri parveke. Kivaa oli myös se, että sain jätti-ison macaronsin Pariisin lentokentältä. Ja se, että löydettiin hotellin läheltä ruokakauppa, josta saa puolen litran Heinekenin eurolla.

DSC04371DSC04369

Saatiin otettua pikaisest asukuvatkin juuri auringon laskiessa. Jalkaan pääsivät uudet kukkahousut turvonneiden nilkkojeni kaveriksi, kasa mustaa sekä ihan mahtavat tähtikuvioiset ballerinat. Arskatkin on uudet, enkä osaa päättää ovatko ne hienot vai ihan naurettavat :-D 

DSC04391-1DSC04397-1


Hattu&toppi&arskat&housut H&M/ Jakku Gina Tricot/ Laukku Zara/ Ballerinat Couleur Pourpre(tilattu blogiyhteistyön kautta saadulla lahjakortilla Spartoolta)/ 

Nyt mä kiskasen kaljani loppuun ja taidan kömpiä peiton alle. Tää päivä on ollut NIIN pitkä, ettei taideta jaksaa lähteä minnekkään. Huomenna sitten uusi yritys :-) Niin ja hei, ehdottomasti mielipiteitä kukkahousuista!