AT THE SAME POINT AGAIN

Se LOVEn kietaisumekkosuunnitelma ei toiminutkaan, kun tajusin, että a) tahdon sovittaa mekkoa ennen kuin tilaan sen ja b) kyseisellä puljulla on ihan älyttömät postikulut. Siispä olen lähtöpisteessä, joka on se, että perjantaina olisi tiedossa bileet, jossa mitä luultavammin parveilee hiton upeita ihmisiä hiton upeissa asuissaan ja mulla ei ole mitään päälle puettavaa. Siispä olen päättänyt, että huomenna koulupäivän jälkeen sulkeudun Zaraan niin pitkäksi aikaa, että löydän jotain päälle laitettavaa. Hirveän vaikeaa en uskoisi sen olevan, ainakin kun tarkastelee nettivalikoimaa.

Kuvakaappaukset11-1

Juhlamekkovaatimuksia: A-symmetrinen helma ♥ Valokuvaprintti ♥…tai joku kaunis, keväinen sävy esim. vaalean keltainen, beige tai vihreä

 Mekon seuraksi ehdottomasti: ♥ musta jakku ♥ korkeat korot ♥ kasa koruja ♥…ja jotain kivaa huulipunaa


Miltä näyttää teidän vaativaan silmäänne? Onko mikään mielestänne pukukoodi FASHION:in arvoinen? Ja toivottakaa voimia huomiseen koettelemukseen, sekä minulle että siskolleni, joka joutuu olemaan makutuomari. En tiedä säälisinkö enemmän minua itseäni vai siskopoloistani ;–)