ARMY

Täältä pamahtaisi yksi ajoitettu postaus aamujenne iloksi. Kuvissa keikaroi krapulainen Piukku, joka oli saanut torstai iltapäivänä vihdoin raahattua perseensä ulos hotellihuoneesta matkaseuralaisensa kanssa. Hakusessa oli ruokapaikka ja päällä mukavuusvaatetta. Mekko tosin ei ihan oikeasti tai ainakaan toivottavasti näyttänyt ihan noin lyhyeltä ja onneksi sen alla oli kuitenkin alushame :-) Niin ja hei armoa myös tuon poseeraamisen suhteen, se ei näköjään oikein tullut luontevasti ton hedarin kanssa….

DSC04568-1

22.31

DSC04560-1

Mekko Monki/ Takki 2ndhand/ hattu H&M/ nilkkurit Bullboxer(saatu blogiyhteistyön kautta)/ korut Forever21&Primark&Gina Tricot&2ndhand/ laukku Zara/ kello Daniel Wellington(saatu blogiyhteistyön kautta)/ Aurinkolasit Specsavers


Mitäs tykkäätte mun 2ndhand löydöstäni eli tuosta maastokuosisesta takista, jonka löysin eilen keskiviikkona täältä Budapestistä? Musta se on aika mahtava ja jopa yllättävän siro leikkaukseltaan. Ja hihatkin on yllättäen jopa hiukan vajaamittaiset(josta siis tykkään) eivätkä kilometrin mittaiset. Pistää miettimään, että minkäköhän ikäiselle ihmiselle tämä on alunperin suunniteltu… Niin ja hei, huomatkaapa, kuinka mulla on myös vihreää luomiväriä, ooooh ;–)