XZ

Hiukseni ja hiuspohjani ovat tuntuneet lähiaikoina hiukan onnettomilta. Latvat kuivahtivat minulle täysin epätyypillisesti blondauksen yhteydessä ja pakkanen kuivatti päänahan ensimmäistä kertaa koko elämäni aikana. Voin kertoa, ettei ole kovin mieltä ylentävää, kun latvat sojottavat kuivina ja päänahka tekisi mieli raapia vereslihalle. Ensiapuna ongelmaan auttoi Aussien shampoo&hoitoaine, jotka sain lahjaksi blogin kautta tuossa taannoin. En tiedä oliko se tuotteiden sisältämän Macadamiaöljyn ansiota vai mitä, mutta ne todella pehmittivät sekä latvoja, että lopettivat pakonomaisen pään raapimiseni. 

7.21-2

Latvojen karheuteen kaipasin kuitenkin vielä apua, siispä ostin viikonloppuna XZ:n tyrniöljyä. Se oli juuri sopiva käytettäväksi kiireettömänä päivänä, jolloin on aikaa hemmotella itseään. Käyttäminenkin itsessään on todella helppoa, kunhan jaksaa vain nähdä hiukan vaivaa.

 1. aloita levitys tyvestä ja siirry pikku hiljaa latvoihin

 2. tehostaa levittymistä kampaamalla koko pituudelta sekä hieromalla päänahkaa

3. 15 minuutin vaikutusajan jälkeen öljyn voi pestä pois ja tadaa, tilalla on hyviltä tuoksuvat, pehmoiset latvat!

 Kovin kalliista hoidosta ei ole kyse, paketissa kun luvattiin mielestäni aineen riittävän noin viiteen käyttö kertaan, mutta minulla se riittää varmasti kaksi kertaa pidempään. Ihme kyllä, kun on noita hiuksiakin siunaantunut jonkun verran ;-) 


Muilla ollut samanlaisia ongelmia? Mikä on ollut teidän apukeinonne?