Wishlist

Blogosfäärissä on kulkenut jo jonkin aikaa hauska haaste, jonka tarkoituksena on listata 5 asiaa, jotka haluaisi, tuntematta yhtään materiaalisyyllisyyttä. Oikeasti tahtoisin luultavasti menolipun Austraaliaan, asunnon jostain ihanasta kaupungista tai haluamani opiskelupaikan. Mutta ajattelin tehdä toivelistan sellaisista hiukan enemmän blogia sivuuttavista aiheista:

1. New Camera eli uusi kamera Sonyni seuraksi. Se saisi olla pienempi ja kevyempi, jotta sitä tulisi raahattua mukana enemmän, mutta kuitenkin hyvä kuvanlaadultaan. Siihen tarkoitukseen Olympus Pen olisi oikein oiva vaihtoehto. Niin ja värinä ehdottomasti valkoinen! (Kuva lainattu Pupulandian Jenniltä!)

2. Designer bag eli joku ihana unelmalaukku. Vaihtoehtoja tuntuu olevan miljoona, ja mulla on tapana jakaa loputonta rakkauttani kaikille tarpeeksi simppeleille ja ehkä jopa hieman koruttomille yksilöille. Mulle kelpaisi vaikkapa tuo keltainen, mokkainen Proenza tai Chloen musta tote-ihanuus. (kuvat otettu net-a-porterin sivuilta)

Kuvakaappaukset18-1

3. Perfect trench coat eli täydellinen trenssitakki kevääseen. Mulla on itseasiassa jo suht täydellinen trenssitakki, jonka ostin viime keväänä H&M:stä, mutta tuo nahkahihallinen…..ah! Jos tuon Burberryn saisin, pukeutuisin siihen varmaan joka ikinen päivä. (Kuva net-a-porterin sivuilta)

4. Biker boots eli uudet saappaat vanhojen Dinskojen tilalle. Älkää käsittäkö väärin, mä rakastan niitä kyllä kuin omia lapsiani, mutta ne on alkanut näyttämään merkkejä vanhuudesta. Ja ei sellaisella hyvällä, vähän kuluneella tavalla vaan niistä on mm. toinen vetoketju menossa rikki ja kengän pohja on hiukan haljennut. Nämä Ashit ovat ehkä turhankin ronskit, mutta onkohan tuolla edes väliä. (Kuva jildorshoes.com)

5. Statement sunglasses eli näyttävät aurinkolasit kevääseen. Kiinnitän huomioni yleensäkin sellaisiin hyvin persoonallisiin ja suurikokoisiin laseihin, siksi ehkä huomaan ihastuvani aina Cutler and Grossin kehyksiin. Mulla on vielä käynyt sellainen mäihä, että voin käyttää oikeastaan minkälaisia aurinkolaseja tahansa. (Kuvat net-a-porter)

Mitä hiukan turhamaista te haluaisitte, jos saisitte valita?