What cheers you up?

Välillä ne on suhteellisen pieniä asioita, jotka tekevät päivästä hiukan parempia. Ne ovat sellaisia, jotka saavat pakostakin suupielet koholle ja mielen vielä hippusen korkeammalle. Tänään sellaisia asioita on ollut….

DSC05370-1

…vaaterekin kaunokaisten sommittelu värijärjestykseen. Tätä toimintaa voisi kutsua myös lievästi häiriintyneeksi, mutta voi kuinka sieviltä ne näyttävätkään tuollaisena sävyjanana, hih. Tosin meinasin menettää muutaman kerran myös hermoni, kun en tiennyt mihin kohtaan sijoittaisin esimerkiksi kuviolliset mekot. Kyllä tämä elämä koettelee! 

7.2-1

….minikimppu valkoisia tulppaaneja keittiön pöydällä. Ne tuntuvat jollain maagisella tavalla tuovan kevään pimeimpäänkin rotankoloon. Voin myös vakuuttaa, että aamupala niiden seurassa maistuu noin seitsemän kertaa paremmalta kuin normaalisti. Siitäkin huolimatta, että inhoan aikaisia aamuherätyksiä.

DSC05305-1

…pikku-Floran ja hänen vanhemman ja astetta viisaamman isosiskonsa kohtaaminen. Pikkuinen löytyi alennusmyynneistä puoleen hintaan ja antoi minulle ikään kuin luvan läträtä lempihajuvettäni hiukan useammin kuin vain viikonloppuisin. Kuulostaa hyvin oikeutetulta, eikö vaan? 

Mikä teitä on piristänyt tänään? 


Translate: Often the things that cheers you up are the most smallest ones. Like little bundle of tulips on the kitchen table!