Wanted!

Keväthimotukset ovat jo alkaneet kovaa vauhtia muodostumaan pääni sisällä. En oikeastaan tarvitsisi yhtään mitään, mutta niin…aina sitä tekee mieli jotain! Tällä hetkellä kuvittelen itseni tepastelemassa lämpimiä katuja kevään loppu puolella, kun karataan Lauran kanssa talvilomaksi Itä-Eurooppaan. Sinne kaduille ja muutenkin kevääksi/kesäksi kaipailen (en edes viitsi sanoa, että tarvitsen):

1. Värikäs laukku! Balenciaga olisi tietysti ihan unelmamateriaalia, mutta koska yritän pysyä realistisena kävisi tähän tarkoitukseen paremmin Bohemian nahkaiset satchelit, joita saa useana erivärinä ja kokona. Hinnat pyörivät siinä sadan euron molemmin puolin!

2. Mä rakastan kamalasti mun Seppälän tekonahkatakkiani, jota olette varmasti nähneet kyllästymiseen asti, mutta mä olen tietoinen siitä, että se tulee vielä joku päivä tiensä päähän. Siksi mä olen jo nyt valppaana katsellut sille seuraajaa. Hyvin istuvasta ja pukevasta nahkatakista maksaa mieluusti hiukan kipurajaa enemmänkin. Tuo yksilö on Zarasta ja se näyttää itseasiassa todella hyvältä. Sekä kaulukset, että pituus miellyttävät oikein kovasti!

Kuvakaappaukset1-1

3. Värikkäät mekot kesärusketuksen kaveriksi ovat ihan ehdottomia. Tykkään erityisesti laatikkomaisista muodoista, vaikka on pakko myöntää, että itseäni pukevat enemmän vyötäröä korostavat leikkaukset. Jotain niiden väliltä siis ;-) Kuvan mekot ovat Monkin ensi kevään/kesän mallistoa. 

4. Haluaisin ihan kamalasti ripsien pidennykset! Ne olisivat kivat kevään reissua ajatellen, jolloin olisi todella helppoa näyttää freessiltä ilman kummempaa puunausta. Pidennykset olisivat myös oivat kesäksi, jolloin työskentelen pihalla. Kunnon hellepäivinä ei meinaan pysy ripsivärit sitten millään poissa poskilta :-D Kuva on röyhkeästi varastettu Ireneltä!

5. Kevääksi tahtoisin myös loaferimaiset tossukat, jotka voisi parittaa kaveriksi sekä mekoille että farkun lahkeille. En osaa päättää kummat ovat kauniimmat niiteillä tehostetut leoparditossukat, jotka ovat osa Romwen valikoimaa vai hassuttelevat Charlotte Olympian kisukengät. Tosin nuo Romwen kaverit taitavat olla ”hiukan” budjettiystävällisemmät ;-) 

Muilla samanmoisia unelmia? :-)