trying to inspire you

Hoho, miten olis pieni kevätinspiraatioryöppy taas täältä suunnalta. Tällä kertaa Piukun lempparipuuhan eli kollaasien teon muodossa. Innostuin kovasti hehkuvista väreistä, vaikka oma pukeutuminen tuntuu junnaavan tällä hetkellä suhteellisen neutraaleissa sävyissä. Kuulostaako teillekkin harmaa ja musta kovin tutuilta ;-) Ehkäpä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

Koko näytön kaappaus 10.2.2012 234422

Asu no.1 Tyttöjen kanssa lounaalle:

neule Alexander Wang/ hame D&G/ nilkkurit Weekday/ aurinkolasit Ray ban/ Laukku 3.1 Philip Lim/

Asu no.2 Kaupungille shoppailemaan

neule&farkut&kello Michael Kors/ aurinkolasit Karen Walker/ laukku Zara/ ballerinat Romwe/

Miltäs näyttää teidän vaativaan silmäänne? Mä heittäisin kumman tahansa kokonaisuuden vaikka heti päälleni, kunhan tuolla pihalla olisi hiukan lämpimämpi. Tosin pikku hurraa huudot kuitenkin sille että tiistaina oli lämpöasteita ja mahtava auringonpaiste. JUHUU!