SPIKE

Meinasin juuri kirjoittaa, että korumakuni on muuttunut yksinkertaisemmaksi. Sitten aloin miettimään hiukan tarkemmin. Kirjoitan tuon lauseen joskus uudestaan, kun pääkallosormukset, kaiken kirjavat rannekorut ja massiiviset kellot ovat yksinkertaisia. Sitä päivää odotellessa eilisen pikkuiset asusteostokset: 

29.2-1

Gina Tricotista ostetut  noin kahdeksan euron piikkikorvikset olivat niin rumankauniit, etten voinut jättää niitä kauppaan. Odotan, että saan pukea nämä kontrastiksi loiville kiharoille ja esimerkiksi pitsimekolle./ Tämä oli jotain niin ysäriä, etten voinut olla hiukan hihittelemättä, mutta jostain syystä olen halunnut jo pidemmän aikaa itselleni ketjun aurinkolaseille. Näitä löytyi n. viiden euron kappalehintaan Gina Tricotin hyllystä useammassa sävyssä (mm. pinkki, kulta, hopea..), mutta ajattelin mustan olevan passeli valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen./ Ja sitten vielä hiusklipsini nimeltä Olga. Se nimitettiin H&M:n kassaneidin mukaan, jolta sain ehkä vähään aikaan huonointa palvelua, mitä olen missään saanut. Nyt saan ajatella Olgaa joka kerta kun käytän uutta klipsiäni, johon minun hiukseni muuten hädin tuskin mahtuivat :–)