Pastels

Tänään on ollut kovin omituinen päivä. Kävin tekemässä heti aamusta maailman huvittavimman työvuoron(7-9), siivoilin sikolättini kotiin päästyäni ihmeen innoissani ja katselin kaapeista myytäviä vaatteita blogikirppistä varten. Ja sitten, tein järkyttävän löydöksen: mun kamerani on pipi! Ongelma on mun vähäisten tutkimusteni perusteella rungossa eikä objektiivissa. Jos joku kameratohtori lukee tätä, niin voisitteko kertoa, että mikä pikkuistani vaivaa. Se ottaa kuvia niin, että kuva rajautuu ylöspäin. Eli jos ottaisin kuvan vaikkapa kengistä, jotka ovat silmän kautta katsottuna keskellä kuvaa, ovatkin ne itse kuvassa paljon alempana. 

Yhyy-hyy, tajuaako kukaan edes mitä selitän? :–D  

DSC05666-1DSC05648-1DSC05617-1

Kuvissa hyvin surullisen Pauliinan tämän päiväinen värioksennus. En myönnä olevani ihastunut pastelleihin, vaikka olinkin ihan kiitettävän vuorautunut edellä mainittuihin. Ja koska en osaa olla ikinä liian söpö, niin terästin vaikutelmaa hiukan rouheimmilla sormuksilla ja miehisellä kaularusetilla.

Kiinnostaisko nämäkin?