NOT ENOUGH GLITTER?

Eilen oli kamalaa. Mun teki mieli laittaa päälleni vaikka mitä kivaa, kun menin viettämään iltaa tyttöjen kanssa MUTTA vapisin kylmästä jo pelkästä ajatuksesta, että olisin pukeutunut johonkin pikkumekkoon. Siispä oli supertylsä ja heitin päälleni vain mustan. pitkähihaisen kietaisumekon. Sai se sentään hiukan piristystä korkeista koroista, paljetticlutchista ja käsikoruista. 

DSC05254-2

Paljettikomistus on ostettu tammikuun aleista Accessorizesta. Ei olisi ikinä tullut ostettua sitä normaalihinnalla eli muistaakseni hiukan alle 50 eurolla, mutta kun sitä koristi -70%-lappunen, se oli oikein tervetullut mukaani. Korut puolestaan ovat kokoelma 2ndhandia, Prahan tuliaisia ja alelöytöjä mm. Ginasta ja jc:stä. 

Miten te olette ratkaisseet ”juhla”pukeutumisen näin pakkasilla? Tehokasta kerrospukeutumista vai tilanteeseen alistumista, niin kuin minulla? :-)