mysterious mint green

Bazinga! Mulla olisi tarjolla ensimmäistä kertaa noin miljoonaan vuoteen ihan oikeiden asukuvien näköisiä asukuvia. Olen täällä niin fiiliksissä, etten edes jaksa välittää tosta kevyestä pönötyksestä, joka aiheutui, kun joiduin avaamaan takkini napit ja yritin seisoa paikoillani ilman ”MÄ JÄÄDYN!”-ilmettä. Ketä kiinnostaa, kun kuvat on kerrankin otettu ilman keinovaloa? Ei mua ainakaaan ;-) 

DSC05164-1DSC05202-1


Housut&neulepaita H&M/ Takki&laukku(2ndhand) Zara/ Nilkkurit Bullboxer/ kauluspaita KappAhal/ 

Mitäs te tykkäätte keväisestä neuleesta näin paukkupakkasilla? Mä yritin sitoa sen asuun jotenkin fiksun näköisesti, ilman että se tosiaan näyttää liian keväiseltä. Ihan kivalta näyttää ainakin minusta :-) Ja vähänkö olen onnellinen, kun vihreitä vaatteita pukkaa nykyään kauppoihin niin paljon. Tosin sitä alkaa olemaan mun vaatekaapissa kohta ehkä vähän liikaakin..

PS. Sanokaa moro silmäpusseille ja yrittäkää nyt saada mut tajuamaan, että nukkuminenkin on välillä ihan ok. Terveisin herätys hiukan alle kuuden tunnin päästä..